Emtb for you two?

Emtb42

Wil je het E-mtb'en beleven, of het een keer proberen? Samen met je partner, vriend(in), of familielid?
Dan is E-mtb for two (E-mtb-42) iets voor jullie. Samen op de E-mtb COVID-proof bewegen in de natuur. Het is voor alle levels, je hoeft geen pro te zijn. Ik leg eerst uit hoe alles werkt, met tips & tricks op de singletracks.
Of dat nu op de heide van Ermelo is, of de bossen van Harderwijk is, ik laat jullie de mooiste routes zien. Natuurlijk zijn tochten buiten de Veluwe ook te boeken, tochten in Twente, of de Utrechtse Heuvelrug zijn ook mogelijk.

Emtb bike park de Melkweg RAMoutdoor TR mountainbiking

Pilots

Wist je dat? Onderzoek wijst uit dat je hartslag, bloeddruk en spierspanning al binnen 3 minuten dalen in een natuurlijke omgeving!
De natuur biedt één van de meest betrouwbare "boost" om je mentale en fysieke welzijn te verbeteren. Buitenlucht is gezond en goed voor iedereen. Een moment voor jezelf? Ga E-mtb'en, in de natuur met prachtige uitzichten, lekker bewegen en je hoofd leegmaken.
Heb je al enige ervaring met mountainbiken en wil je een keer het E-mtb'en proberen, dan is een Pilot iets voor jou.
Je krijgt eerst uitleg hoe alles werkt en op de singletracks tips & tricks. We stappen daarna op de E-mtb en zien wel vanaf daar. De route rond Ermelo en Harderwijk bepalen we samen, je kunt kiezen voor meer hoogtemeters, of lekker swingen door de bochten in het bos.
Natuurlijk nemen we regelmatig pauzes en genieten we van de prachtige uitzichten, ademen we de gezonde buitenlucht in en ervaren we de rust.

There is no Event

Videos

Impressie beginner Ermelo

Licht gevorderde Harderwijk