Voor mijn nieuwe website wil ik jullie iedere 2 weken op de hoogte houden met een blog. Een beetje wennen want een echte blogger ben ik niet maar hoe leuk is het als ik jullie met een korte tekst (deze keer wat langer) en mooie foto’s bij praat over de gebeurtenissen hier. Eerder heb ik dit al gedaan met mijn Polarsteps, deze gaat, vroeg of laat ook op de website.

 

Nou, mijn eerste week. Hard werken en volop genieten van Italië . Vanaf het eerste moment gelijk aan de bak en gas-bbq’s in elkaar zetten. 130 om precies te zijn, je doet er ongeveer 10 per dag en we zijn gelukkig met zijn 2e, ik en Andrea (mijn maatje uit Rome). Morgen beginnen we aan de laatste bbq’s, dan gaan we verder met de tafels en de stoelen en het in orde maken van de inventaris van de mobile homes. Er moet echt nog ongelofelijk veel gebeuren, overal ligt nog wel iets van werk op je te wachten. Des ondanks is er weinig stress en denkt iedereen dat het ‘makkelijk’ af gaat komen. Zelf zie ik echt de potentie van de camping. Het is gelegen in een prachtige omgeving, rustig met leuke weggetjes en knusse hoekjes.

Wordt er nog gefietst en genoten, Jazeker! Vorige week een mooie rit op de E-mtb gemaakt richting Zee, verdwaald geraakt en per ongeluk al een prachtige route gevonden door de velden. Op de terug weg lek gereden maar dat mocht de pret zeker niet drukken, heerlijke rit gemaakt met een knallend einde.

Dan kort even iets over de Pizza. Ook hier heb je de 2 strijd tussen de Romeinse Pizza en de Napolitaanse Pizza. Van beide is hier voldoende aanwezig, maar wat is nou de lekkerste? De Romeinse is dun, knapperig en met niet al te veel ingrediënten. De Napolitaanse is wat dikker, kleiner en met veel ingrediënten. Mijn voorkeur gaat zeker uit naar de Romeinse, en ja we hebben ook al een geweldige Pizzaria gevonden, genaamd Pizzaria Elisa. Gelegen vlak bij het strand van Cecina, echt een aanrader als je hier bent.

Uiteraard volgen er in de komende blogs meer tips over de omgeving en leuke restaurantjes. Eerst moet er hard gewerkt worden om de camping klaar te krijgen voor de opening 18 Juni.

Een kleine aantekening voor de Engelse versie. Deze wordt vertaald via Google, ik ben nog aan het zoeken hoe ik deze handmatig aan kan passen. Work in progress.

Ciao en tot snel!